De ongrijpbaarheid van een zandkorrel vergelijken we met het ongrijpbare van het leven. We trachten soms om het zand angstvallig in ons hand vast te houden maar ongewild sijpelt het tussen de kleine kiertjes van ons vingers door.

Jourika Hennaux

Jourika heeft als dochter snel de beslissing genomen om mee te werken in de zaak.

Tijdens haar opleiding KMO-management besloot ze de opleiding begrafenisondernemer bij te volgen. In 2013 begon dan ook haar carrière binnen de uitvaartonderneming.

Het ondernemerschap en de dankbaarheid van de families zijn haar drijfveer om de familiezaak verder uit te helpen bouwen.

Eric Hennaux

Als oprichter en zaakvoerder ben ik vandaag de dag trots op de waarden en normen waar mijn uitvaartonderneming voor staat.

Samen met mijn echtgenote ben ik gedurende vele jaren de drijvende kracht. Door de zekerheid van opvolging willen wij blijven bouwen aan een innoverende en vooruitstrevende begrafenisonderneming.

Het persoonlijk contact met onze families moet voorop blijven staan, alleen zo kunnen wij perfect inspelen op hun wensen van afscheid nemen.

Deborah Hennaux

Na enkele jaren nam Deborah ook de beslissing om mee haar schouders onder de zaak te zetten. Door haar opleiding begrafenisondernemer en ervaring in de horeca hoopt zij op haar manier een verschil te kunnen maken voor onze families.

Haar openheid en vriendelijkheid zorgen ervoor dat iedereen zich hier een beetje ‘thuis’ kan voelen.